top of page

FACOSA

FACOSA (Federació Comarcal d’Associacions de Comerciants de Camp de Morvedre) és una entitat sense ànim de lucre d’àmbit comarcal que agrupa 4 associacions de la ciutat de Sagunt i del Camp de Morvedre.

La integren autònoms i xicotets i mitjans empresaris de comerç, indústria, serveis i artesans coneixedors de la idiosincràsia de la nostra societat en general i de la problemàtica del xicotet comerç en particular.

 

FACOSA funciona d’instrument d’interlocució dels xicotets i mitjans empresaris amb les administracions públiques en tots els seus nivells (municipal, autonòmic i estatal) i la resta dels agents socials. A més a més, aspira a recuperar el grau de reconeixement social que l’empresa tradicional ha tingut sempre entre la societat valenciana. Per tant, el nostre objectiu principal és la defensa dels autònoms i xicotets i mitjans empresaris i dels seus interessos, així com proveir-los dels recursos necessaris per a incrementar la seua competitivitat per a un millor desenvolupament en l’adaptació als canvis del mercat.

Federación asociaciones comercio Sagunto y Puerto Sagunto

logotipo facosa OK.jpg

Aquestes són les ASSOCIACIONS federades

logotipo acps.jpg
logo 9 octubre ok.jpg
logotipo ciudad de sagunto.jpg
logoipo casco antiguo.jpg
download.jpg
LOGOS VALENCIANO.jpg
bottom of page