Federación asociaciones comercio Sagunto y Puerto Sagunto

facosa

Aquestes són les ASSOCIACIONS federades

logotipo acps.jpg
logo 9 octubre ok.jpg
logotipo ciudad de sagunto.jpg
logoipo casco antiguo.jpg

ASSOCIACIÓ DE COMERCIANT I PROFESSIONALS DEL PORT DE SAGUNT

És una entitat sense ànim de lucre d’àmbit local. La integren autònoms i xicotets i mitjans empresaris de comerç, indústria, serveis i artesans coneixedors de la idiosincràsia de la nostra societat en general i de la problemàtica del xicotet comerç en particular.

ACPS funciona d’instrument d’interlocució dels xicotets i mitjans empresaris amb les administracions públiques en tots els seus nivells (municipal, autonòmic i estatal) i la resta dels agents socials. A més a més, aspira a recuperar el grau de reconeixement social que l’empresa tradicional ha tingut sempre entre la societat valenciana. Per tant, el principal objectiu nostre és la defensa dels autònoms i xicotets i mitjans empresaris i dels seus interessos, així com proveir-los dels recursos necessaris per a incrementar la seua competitivitat per a un millor desenvolupament en l’adaptació als canvis del mercat.

Les pimes, micropimes i autònoms del sector del comerç tenen una necessitat comuna d’informació, assessorament i capacitat d´accés i implantació de les noves tecnologies. El nostre objectiu principal es donar suport, ajudar i mantindre la màxima col·laboració i atenció constant, per atendre els canvis que es produeixen en l’entorn socioeconòmic i en la revisió de models de treball i de gestió, que requereixen una aposta més ferma per la innovació i la competitivitat, sempre tenint en compte la garantia del respecte, la preservació del nostre medi ambient i l’aposta per la responsabilitat social corporativa.

“Junts som comerç” naix des de la idea que junts som més comerç, reunint esforços i remant tots junts en la mateixa direcció. Constitueix la imatge del creixement i la consolidació en matèria de representativitat, capacitat d’interlocució, sent valedora dels interessos del sector i impulsora d’iniciatives per al desenvolupament d’un comerç altament competitiu.

ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS 9 D’OCTUBRE DEL PORT DE SAGUNT

Som l’organització empresarial del comerç de la nostra terra, que vetla pels interessos del sector i pel foment de l’associacionisme, amb representativitat en l’àmbit local, comarcal i autonòmic. Desenvolupem una funció vertebradora i transversal que afavoreix la participació i la unió per a potenciar accions comunes amb la finalitat de fomentar un sector que és un dels principals motors de la nostra economia.

LOGOS VALENCIANO.jpg